Bonsai Pay 

Inga fler köer, smidig biljetthantering, enkel bokföring och mycket mer. 

Sektionen kommer älska er. Kassörerna kommer älska er. Ni som förening kommer älska er. Okej nu kanske vi tar i lite, men det är korrekt att påstå att detta verkligen gör biljettförsäljning bra mycket enklare. Vi kan egentligen beskriva hela flöder här och nu. Gå in i appen valfri tidpunkt på dygnet efter att arrangören släppt biljetter. Välj vilken typ av biljett du vill ha. Tryck på köp. Biljetten kommer nu ligga och vänta i appen. Den är nästan omöjlig att tappa bort (tappar du bort mobilen har du nog större problem). Vill du så kan du ju läsa mer, eller så bokar du bara ett möte på knappen nedan så ser vi till att ni också kan använda Bonsai Pay. 

Boka en genomgång!

Biljettköp direkt från appen

För att aktivera biljettköp måste ni som förening först och främst aktivera modulen när ni gör ett evenemang. Då kan ni dessutom välja tid och datum då biljetterna släpps, exempelvis två veckor innan evenemanget. Du kan dessutom använda olika typer av biljettyper, exempelvis VIP, med eller utan alkohol, med eller utan kårleg eller rabatterat. pris för de som gillar ananas på pizzan. När dagen för biljettsläppet är inne är det bara för användaren att trycka köp biljett, välja biljetter, vilket kort man vill betala med och acceptera villkoren. Notera hur vi inte nämner att användaren behöver köa från sex på morgonen i en fysisk kö.

Kostnaden för att använda Bonsai pay är per transaktion och uppgår till 3 kronor plus 3% på den totala transaktionen.

Bokföringsdrömmen

Utbetalningar sker sedan varje vecka i en klump, med en specifikation om hur många biljetter av respektive typ som kommit in. Föreningar slipper alltså att bokföra varje enskild betalning. Om detta inte låter helt revolutionerande så utgår vi från att du som läser detta inte är ansvarig för bokföring. Om inte Bonsai Pay verkar som en effektivare lösning kan du läsa på om konceptet alternativkostnad här.

Alltid full koll

Efteråt ligger biljetten och väntar hos användaren tills denna behöver visa upp den för er som arrangörer i dörren. Ni kan till och med “riva” biljetterna från er administratörssida. Skulle det dessutom vara som så att användaren glömt sin biljett, så kan ni se att köpet gjorts på er sida. Såhär enkelt och smidigt är det alltså, är ni intresserade? Några mer frågor? Tveka inte att höra av er.

Vill du skaffa Bonsai Pay?

Vi kontaktar dig och kopplar på Bonsai Pay till ert föreningskonto

Boka en genomgång!