Det finns möjligheter – och så finns det möjligheter.

Alla med erfarenhet av entreprenörskap, konceptualisering och realisering av projekt känner igen sig i insikten att ens fantastiska idé, koncept, projekt med lite efterforskning visar sig vara svårare än beräknat att genomföra/lansera. Det kan bero på konkurrerande verksamhet, svårigheter i affärsmodellen, mindre efterfrågan än vad man trodde etc.

 

För att lyckas handlar det om att vara kreativ, ha timing och arbeta effektivt. Vi tror oss nu ha hittat en möjlighet som sällan dyker upp. Vi har lyckats kombinera en attraktiv målgrupp med en tydlig affärsmodell, och dessutom benchmarkat det mot marknaden – Resultatet? Överväldigande.

 

Om bolaget

Bonsai är ett ungt hungrigt bolag, grundat av chalmerister under sina sista studieår. Det är en kreativ arbetsplats där vi konstant jagar nästa stora grej. Bonsai har från början jobbat fokuserat på sin jobbplattform, där vi genom smart IT ökat kvaliteten för både kandidater och kunder.

 

På Bonsai går laget alltid före jaget – och teamet jobbar alltid gentemot gemensamma mål. På Bonsai är man hjälpsam, ambitiös och målmedveten, framgång firas som ett lag. Här får man både upplevelser och goa frukostar, och om det går riktigt bra, både bullar och bubbel.

 

Produkten du kommer arbeta med är en helt ny plattform, som innan årsskiftet 2018 beräknas ha tiotusentals användare, och under 2018 ska vi även ta steget utanför Sverige – så håll i hatten.

 

Om rollen

Du kommer vara en viktig del i utvecklingen av denna produkt, som har studenter som målgrupp. Du kommer arbeta tätt tillsammans med övriga på Bonsai – vi är ett lag, och alla tror starkt på vår vår vision och affärsidé. Bonsai har haft ett år som karaktäriseras av stark tillväxt, från 3 personer i början av april, till 14 personer när vi gick in i 2018. Du kommer få vara med om en resa, och utveckla både din personlighet och dina tekniska färdigheter.

 

Hos oss jobbar vi agilt och efter scrum. Vi ställer höga krav på oss själva, och har ett högt tryck på leveransen – därför är det bra om du gillar att jobba med tempo, att du är flink i fingrarna.

 

Språk

Idag byggs våra applikationer i Javascript och vi använder oss uteslutande av ramverken ReactJS (Webb), React-native (App) och Node.js. Egentligen är detta dock inte något vi kräver, vi börjar alltid med VEM, sedan VAD – om du har ett genuint intresse för utveckling, tror på vår idé och har ett bra driv är du alltid intressant, oavsett bakgrund

 

Vem är du?

Du kommer få många chanser att komma med egna idéer och tankar, ta mycket eget ansvar och jobba proaktivt med nya lösningar. Är du en person som gillar högt tempo, mycket ansvar och att jobba med en konsumentprodukt, då passar du bra här – här är det dynamiskt, varierande och entreprenöriellt ut i fingerspetsarna