Hela studentlivet under ett tak

Läs mer om hur Bonsai Campus kommer göra ert liv som förening mycket enklare.

Boka en demostration

Bonsai Campus – Rötter i studentlivet

Bonsai Campus startade i Göteborg, närmare bestämt Chalmers tekniska högskola. Grundtanken väcktes när det gick upp för oss att det blir allt svårare att nå ut med saker som händer på Campus, för mycket försvann bort i det bruset som sociala medier så härligt erbjuder. Vår idé blev att ta fram en plattform designad för studentlivet, där studentlivet kan få den tid i rampljuset som det förtjänar.

Inte 100% till för studentlivet

Världens mest studentlivsanpassade flöde*

*Enlig helt oberoende inhouse granskningsfirmor.

Flödet är det centrala i appen och det första användaren möts av. Beskrivande bilder och snabb information om varje aktivitet välkomnar användaren och att gå igenom allt som händer på sektionen görs i en smidig kronologisk ordning. Aktiviteterna som presenteras är avsedda för användarens egna intressen och sektion. Inget irrelevant är med och konkurrerar om rampljuset. Skulle användaren vara extra sugen på en aktivitet kan man favoritmarkera det, för att inte missa några nyheter.  

100% till för studentlivet

Allt bra och lite till

Aktivitetssidan bjuder på det uppenbara. Tid, plats, bild, beskrivning, platsintegration. Vad som kanske inte är uppenbart är att användaren kan ställa frågor till er som arrangör i appen, ni kan länka till sångböcker eller hemsidor, planera tid för biljettsläpp och till och med ha ett biljettsläpp direkt i appen med Bonsai Pay. Med olika biljettyper, betalning och verifiering. Läs mer om Bonsai Pay här!

Alla aktiviteter skapas via föreningens egna inlogg på vår administratörssida. Att hantera och skapa aktiviteter görs enkelt, med överskådlig statistik om hur många som favoritmarkerat och köpt biljetter. Deltagarlistor med information om klass, matpreferenser, biljettyp m.m går att exportera för varje evenemang. Helt GDPR-proof.

Bonsai Campus kostar inget

Den enda kostnaden som finns kopplat till tjänsten är vid användandet av Bonsai Pay, läs mer om det här

Bonsai Pay är vårt egna betalsystem för biljetter som i slutändan kommer generera mycket till er sektion. Gillar du att räkna på totalkostnader så är detta en besparing, oavsett om det nu kostar någon krona per biljett.

Nå alla, eller bara några, när du behöver det.

Ibland är det rätt nödvändigt att skicka ut lite snabb information till hela eller delar av sektionen, det kan vara viktig info om en vattenläcka i lokalen eller lite reklam för torsdagspuben i nästa vecka. Bara fantasin sätter gränserna. Ett utskick görs via adminsidan och hamnar i appen direkt med en pushnotis. Det ligger sedan kvar en förutbestämd tid för användare att gå tillbaka till i efterhand. Du kan välja vilken målgrupp på sektionen som ska ta del av informationen.

Ni börjar säkert se ett tydligt fokus med appen, nämligen att enbart erbjuda relevans. Informationsutskick är en tunn balans mellan bra och nyttig information och spam och minskad uppmärksamhet. Vi vill alltså ge er verktygen för att inte bli “jobbiga” för användaren, sen hur ni använder det är upp till er (men att vara sparsam med pushnotiser är bra för er)

Vill ni börja använda Bonsai Campus?

Boka en genomgång med oss så hjälper vi er!

Boka en genomgång!